Valuta:

Privacy verklaring

We erkennen het belang van het beschermen van de privacy van persoonlijke informatie. We hebben redelijke beleidsmaatregelen en beveiligingsmaatregelen ingesteld om de door u verstrekte informatie te beschermen. Wanneer u een account bij ons registreert, geeft u uw toestemming om dergelijke ingediende persoonlijke gegevens te verwerken in overeenstemming met dit privacybeleid.
Dit privacybeleid is van toepassing op alle beschermde persoonlijke gegevens die door ons verzameld, onderhouden of gebruikt worden.
Welke informatie verzamelen we
Wij verzamelen persoonsgegevens van bezoekers die hun gegevens registreren (bijv. Naam, geslacht, adres, telefoonnummer (s), e-mailadres, etc.) om een ​​account aan te maken.
Hoe wij informatie gebruiken die u verstrekt Als u ons uw persoonlijke gegevens geeft, dan zullen wij met uw toestemming deze informatie gebruiken om u op de hoogte te houden van onze speciale evenementen of promoties en / of om eventuele bestellingen te verwerken die u mag plaatsen. Anders kunnen we de informatie die u aan ons verstrekt, alleen gebruiken om onze prestaties te beoordelen en onze diensten aan u te verbeteren of met u te communiceren over uw bestelling.
We delen uw informatie met anderen
Wij zullen nooit de namen, adressen, e-mailadressen of andere persoonlijke gegevens van onze klanten aan een entiteit verkopen, verhuren of bekendmaken. Tenzij wij verplicht zijn om dit te doen door de wet of in verband met een wettelijke vordering of procedure.
Terug